Temptation Travel

Wie zijn we ?

 

Temptation Carwash zag het daglicht in 2004 wanneer de broers Kristof en Filip Beerens hun eerste "Bikini Carwash" organiseerden in het Oost-Vlaamse Aalst. Deze actie was meteen een schot in de roos en kon naast heel wat deelnemers meteen ook op heel wat belangstelling rekenen van regionale en nationale pers. De broers zochten een sensueel concept dat vooral jongeren aanspreekt en omdat het niet alledaags is ook gemakkelijk een item in de media is. Bedoeling is sensuele animatie te brengen zonder op maar één moment vulgair te zijn.

Het concept groeide gestaag en sinds jaar en dag staat Temptation Carwash wekelijks op events in binnen- en buitenland. In 2007 trokken de broers voor het eerst naar LLoret De Mar om daar het eerste Belgische kampioenschap te organiseren. Het jaar erna, in 2008 werd meteen ook het Internationale Bikini Carwash kampioenschap georganiseerd. Er werd met een bus naar de Spaanse Costa Brava gereisd met in het kielzog een opnameploeg van jongerenzender TMF. De reeks rond deze partytrip werd in het voorjaar van 2009 uitgezonden en reeds verschillende malen herhaald.

Ook de vorige jaren (2009, 2010 en 2011)  trokken we naar Lloret en hierrond zal een Reality Soap gemaakt worden die binnenkort te bekijken zal zijn op deze en tal van andere websites. In 2012 zijn we vastberaden om nog beter te doen dan de vorige jaargangen en zo een unieke jongerenreis aan te bieden met veel babes, booze en music.

Evenementenbureau ToyToyToy en hun concept Temptation Carwash werkten in de loop der jaren al met heel wat partners waarronder u er enkele hieronder vindt. Indien u meer informatie wenst omtrent ToyToyToy en hun concepten, kan u ons steeds bereiken via This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

referenties