Temptation Travel

Discotheek St. Trop'

 

Gesitueerd op slechts enkele honderden meters van hotel Guitart Central Park is St. Trop al jaren de uitvalsbasis voor feestende Belgen en Nederlanders in Lloret De Mar. Elke feestvierder die deze disco al is binnengeweest kan de magie voelen en verlaat de zaak met onvergetelijke herinneringen.

De unieke locatie met drie verschillende verdiepingen zorgen voor een unieke sfeer en geven je de mogelijkheid om nieuwe mensen te leren kennen of gewoon een fantastisch feest te bouwen. Dit alles met de beste sounds gemixt door nationale en internationale dj's.

Met een dansoppervlakte van maar liefst 1100m² is de eerste en tweede verdieping de place to be. Muziek gemixt door Victor Casado, met op vaste data enkele internationale dj's. LJ & VJ Rohx zorgt voor de licht en video-effecten.

Als je tijdens al dat feestgeweld even wat frisse lucht nodig hebt, is er natuurlijk nog het derde verdieping van St.Trop. Op het terras van de club hangt er een fantastische lounge-sfeer waardoor je nog meer kan genieten van de warme nachten in Lloret De Mar.

Temptation Carwash werkt al enkele jaren intensief samen met deze discotheek en elk jaar in Juli trekt de Temptation Carwash Crew richting Lloret de Mar om er met volle teugen te genieten van zon, zee, strand, drank, babes, etc.